Όταν κάποιος αποχωρεί, ή χρειάζεται να διακόψετε την πρόσβασή του αμέσως, χρησιμοποιήστε την ενότητα Αποχώρηση του πίνακα της ομάδας του. Η αναστολή διακόπτει την πρόσβαση αλλά διατηρεί τα πάντα ως έχουν. Η αρχειοθέτηση μετακινεί τα επερχόμενα ραντεβού του σε άλλους και καταγράφει ότι έχει αποχωρήσει. Και τα δύο μπορούν να αναιρεθούν.
Πριν ξεκινήσετε
- Ποιος μπορεί να το κάνει: διαχειριστές και ιδιοκτήτες.
- Ο ιδιοκτήτης και ο τελευταίος ενεργός διαχειριστής δεν μπορούν να ανασταλούν ή να αρχειοθετηθούν. Μεταφέρετε την ιδιοκτησία ή ορίστε κάποιον άλλο ως διαχειριστή πρώτα.
| Επιλογή | Τι κάνει | Πότε |
|---|---|---|
| Ορισμός σε χωρίς πρόσβαση | Διακόπτει όλη την πρόσβαση αμέσως και τους αφαιρεί από τις κρατήσεις. Το αρχείο τους, τα ραντεβού και το ιστορικό τους παραμένουν. | Επείγουσα κλειδαριά, έρευνα, μακρά άδεια |
| Επαναφορά πρόσβασης | Το αναιρεί | Η κατάσταση έχει επιλυθεί |
| Αρχειοθέτηση… | Μετακινεί τα επερχόμενα ραντεβού τους, καταγράφει την τελευταία τους ημέρα και τον λόγο, και τους αποσυνδέει οριστικά | Έχουν αποχωρήσει |
| Επαναφορά εργαζομένου | Επαναφέρει ένα αρχειοθετημένο άτομο | Επαναπρόσληψη, ή λάθος |
Αναστολή πρόσβασης κάποιου
Άνοιγμα Αποχώρησης
Μεταβείτε στην Ομάδα, επιλέξτε το άτομο και ανοίξτε την Αποχώρηση.
Αναστολή
Επιλέξτε Ορισμός σε χωρίς πρόσβαση, και μετά Αναστολή πρόσβασης. Θα δείτε Η πρόσβαση ανεστάλη.
Τα ραντεβού τους παραμένουν στο ημερολόγιο. Εάν δεν θα είναι παρόντες, μετακινήστε εσείς αυτά τα ραντεβού, ή αρχειοθετήστε τους αντ' αυτού.
Αρχειοθέτηση κάποιου που έχει αποχωρήσει
Έναρξη
Στην ενότητα Αποχώρηση του, επιλέξτε Αρχειοθέτηση….
Εκκαθάριση όσων είναι ανοιχτά
Στην ενότητα Επιλύστε αυτά πριν από την αρχειοθέτηση, κάντε τους αποσύνδεση εάν είναι συνδεδεμένοι, και κλείστε και μετρήστε το ταμείο τους εάν είναι ανοιχτό. Εάν κατέγραψαν ώρες πρόσφατα, θα σας υπενθυμιστεί να εκτελέσετε την τελική τους μισθοδοσία.
Μετακίνηση των ραντεβού τους
Στην ενότητα Εκ νέου ανάθεση επερχόμενων ραντεβού, αναθέστε το καθένα σε άλλο μέλος της ομάδας, ή σε Οποιοσδήποτε διαθέσιμος, ή επιλέξτε Αυτόματη ανάθεση όλων. Επιλέξτε ποιος θα ενημερωθεί στην ενότητα Ειδοποίηση επηρεαζόμενων πελατών για την αλλαγή: Μόνο online κρατήσεις, Όλοι οι επηρεαζόμενοι πελάτες ή Να μην ειδοποιηθούν. Επιλέξτε Εφαρμογή, και μετά Συνέχεια.
Καταγραφή της αποχώρησης
Ορίστε την Τελευταία ημέρα εργασίας, και αν θέλετε την Κατηγορία αιτίας, Αιτία / πλαίσιο, Αποζημίωση αδείας (ημέρες) και Σημειώσεις μεταφοράς γνώσης. Μπορείτε να τους επιτρέψετε να συνεχίσουν να εμφανίζουν τις κριτικές τους σε μια σελίδα πρώην μέλους της ομάδας.
Επιβεβαίωση
Επιλέξτε Επιβεβαίωση αποχώρησης. Θα δείτε Η αποχώρηση του εργαζομένου ολοκληρώθηκε.
Ελέγξτε ότι λειτούργησε
Τα άτομα με αναστολή εμφανίζουν Χωρίς πρόσβαση. Τα αρχειοθετημένα άτομα φεύγουν από τη λίστα της ομάδας. Επιλέξτε Συμπερίληψη αποχωρησάντων για να τα δείτε να επισημαίνονται ως Έχει αποχωρήσει, με το Αρχείο αποχώρησης του ποιος τα αρχειοθέτησε, πότε και γιατί.
Εάν κάτι πάει στραβά
"Αυτός είναι ο τελευταίος ενεργός διαχειριστής"
Ορίστε πρώτα ένα άλλο μέλος της ομάδας ως διαχειριστή, και μετά δοκιμάστε ξανά.
Αρχειοθέτησα κάποιον κατά λάθος
Ανοίξτε τους με την επιλογή Συμπερίληψη αποχωρησάντων, επιλέξτε Επαναφορά εργαζομένου, και επιβεβαιώστε. Στη συνέχεια, προσθέστε ξανά τις βάρδιές τους και ενεργοποιήστε ξανά τις κρατήσεις. η αρχειοθέτηση τις διέγραψε.
Τι συμβαίνει με τις προηγούμενες πωλήσεις και τα φύλλα εργασίας τους;
Τίποτα. Τα προηγούμενα αρχεία παραμένουν, οπότε οι αναφορές και η μισθοδοσία παραμένουν ακριβείς.